Tuesday, May 17, 2011

Selalu Begitu Kamu !



.kenapa hari-2 nak gaduh? ape sebab aku ney ha emo sangat ? aku rasa tak ah , kau tu ha , kenapa susah nak paham perasaan orang weeyh ? orang sayang kau , tapi kau susah nak rasa eh? kenape macam tu ah? weeyh tolong lah paham siket , kau tu susah sangat nak waste time dgn aku , aku mintak masa kau sikit pun tak bole ?
.now kita dah break , aku tak bolee terima , tapi reaksi kau tu , macam happy semacam ja , suka kita putus ? hmm , ntah la , tapi aku merasa kehilangan kau , aku suka kau tu hari-2 manja dgn aku , kita mssge n otp everyday , aku caring kau , kau ingat tu ? tak koyd . kau tak pernah nak amek berat pasal aku , nak pikir exam kau jah ? then aku tak laah ? hmm , then kenapa beribu-2 boy boleh pertahankan hubungan dea msty exam sekalipun , dorg bole nak waste time dgn Gf dorang n still jage hati Gf-2 dorang , kenapa kau susah sangat nak buat sume tu ?
.weyh aku sayang kau , kau peduli kea sume tu ? kau memang tak sayang aku kan ! hari-2 aku caring kat kau tu still kurang lagi eh ? kenapa lah sampai macam neyy skali buat aku , sekarang kau nak kita bersahabat? ohh shitt , ape-2 jea lah weey , takda yang tau ape yg aku rasa skrg , blog neyy jah tau , kau pun taktau , sebab kau memang taknak amek tau .
.kau cakap kau sayang aku ? tipu lah weeyh , kenapa susah sangat nak buat relationship kat public ? kau ramai Gf yeer? it's okkay , now aku tkkan berharap banyak jah , just ignored you , aku cari boy lain jah , tu yang terbaik koyd , kau pun taknak hubungan kita neyy berlanjutan kan ? kau taknak sesape tau yang aku neey GF kau kan ? tkpa-2 kau takyah malu lagi sebab now semua dah berakhir n aku akan jauhkan diri dari kau , aku taknak apa-2 pun , aku nak kau happy jah ,
.aku dah taktau apa yang bole buad kau happy , neyy jah koyd , thanks apa yang kau dah bagi aku selama neyy , kau dah bagi aku harapan kosong , thanks bie , aku ingat sampai bila-2 ,
.lepas neyy bila kau cari aku lagi , sumpah aku takkan jadi Putryy yang dulu untuk kau , and sume memang betul-2 sampai sini jah , neyy yang kau nak , setakat Bestie , kau bole dapat more more dari aku  , apatah Gf , cari lah ikut selera kau sayang , and yang selalu bole caring dengan kau , n sayang kau lebih dari aku , aku just doakan kebahagiaan kau tu ,
. takecare my Boyfriend , <3

No comments: