Monday, June 20, 2011

IloveThem :)


Baby baruuu ! Hahha , takde laa baru sangat , kenal agak lama , tapi takdelaa lama mana :D okkay yang kiri Ummul Aisyah , yang kanan Ilya Zulaikha , mana 1 aa lagi comel ? . Dua-2 comel koyd , ahha . Sebab tuu lah dua-2 neyh suka gaduh berebut sape paling tomeyy , okkay dulu dua-2 musuh aku --' yeaa lah aku neyhh kan ramai musuh , tapi skrg dua-2 sayangkuu , haha . kan aku ramai kawan ;) weeeek . Ilya , Ummul iloveyouukays ? Kalau mak lampir Emelia Natasha tu kacau korang , aprtah lagi sentuh !! Grr , tell me , cecitee ceciteee okkay tak ? . Depan korang aku botakkan mak lampir tu kayss ? Muchh love :* payung sikitts muahhh .

9 comments:

CINTA said...

yesss babyy ! jgn risauu la ummul <3 saya dan juga dana bergaduh juga dgn si fucker emilia tu ckp belakang mcm haram ! <3 btw sayangg aku ni tak de cerita pasal aku :( cehh

CINTA said...

hahaha, putt saya pun bergadh dgn itu nenek lampirr jugaa <3 die ckp nk gaduh hahahha. btw ummul mmg comel <3 putttt , suruh daten milano msg num u kat i <3 i tak on fb daaa la biyy . takde cerita pasal i . sedeyy :(

prinCesz bLues said...

baby kenapa tak online FB dahh ? I miss my Fatin Eleena . Mna you menghilang syg ? Sumpah i need you :'/ banyak benda nak cite nak share , dah laaa i takda number you .

CINTA said...
This comment has been removed by the author.
CINTA said...

sayangg mintak nm i kat daten milano okay ? die ada my numm . i miss youuuu :(

CINTA said...
This comment has been removed by the author.
ELEENAFAUZI said...

you mintak my num kat daten milano sayang , anything you just text me okayy ? i miss you . i dah deactived acc aaaa

prinCesz bLues said...

you . adehh . macam mana nak mintak ? HP milano hilang . dia buy new number sekarang . i nak number eleena :'/

ELEENAFAUZI said...

alamak , bak num you b