Saturday, August 27, 2011

Bam bam biee :] Babyy Bo :)


Makkk ! Aihh silap , Bie ! Bhahah :P Thanks dah banyak hibur sayaaa ea ? Saya sayangg awak :] Awak banyak bagi saya nasihat laa babe . Suka  Hee , and time i tengah sedih puns . U dgn Baby yg ade hibur i kan ? :[ I try to be chill syg . Hard gilaaa la nk lupakan sii Bugis tu . Tp tkpee untuk korg sume i try kayys ? I suka kwn dgn u , u manjaa ouh dgn i :D Suka buat lawak smpai i gelak-2 :D Bhaha . Thanks yangg . Tktau nk bls mcm mana ouhh :'[ 


Baby  Thanks for 2-3 days neyhh kayys ? i sayang you , hihi . I kena mmg teruk doe , kawan korang game i sampai macam neyh . But , tiap kejadian ada hikmah kan ? Okkay bagi i , i bersyukur kena macam neyhh . Tuhan hadiahkan i kawan macam korang dua . I bersyukur doee . Korang datang kat i tetibe then hibur i and try happykan i , i hargai sume tu . Baby 2 hari neyh kita tydo sama n gossips-2 banyak benda kan ? Gosip sampai tertidur haha ! Thanks k baby ?

#Untuk korang dua ; Thanks sebab dah jadi kawan saya n colour my life  Korang neyhh aset berharga tau ndaaak ? Bhahaha xD Susah doe nak cari kawan yg susah senang macam korang , jyeayyy tapi finally dapat juga  Iloveyouallssweethaerts 

Putryy Zulandty  Fayy Aoki &  Maria Irina 

No comments: