Sunday, August 28, 2011

T O D A Y .

Harini daily activity saya gempak sikitss -
Bangun tydo pukul 1 tengah hari , woaaahh <3 Tengok tu , awal-2 lagi dah gempak choyy --' Then Tasha , Intan n Milano dah bangun pulaak , taktau laa yg aku neyh last bangun today . After that Tasha kate pukul 2 harus dah gerak . Aku wat rilek kejap , online , masak maggi sume . Then mandi bergilir dgn sibling-2 comel ku neyh . Bersiap , tapi yg aku ingat pukul 3 baru kitaorg gerak --' Kayys kitaorg pun ke4-4 nya sumbat dalam kete n gerak rumah Amin nak amek Amin n Acap . Sampai kat rumah Amin tukar driver pulakk . Amin yg drive . Kayys Dalam kete tu sempat pulak aku tydo , jem sial . Then Syafiq , Fie , Hanna n Muizz message aku nak meet sume , woooh gempak laa awal-2 lagi anak-2 org cari aku an . Then Muizz dah tunggu aku pulak . So turun jaa dari kete kitaorg takmau waste banyak time terus pecah-2 . Aku dengan Tasha , Amin dengan Acap , Milano dengan Intan . 
  
Kat KL aku dengan Tasha Hoyhoy lepak-2 merayau kejap then tersempak dengan baby Fie Shake II aku tu :] Aww . Kau pun pelik kan Fie , aku kat sebelah kau jaaa kau bole pulak call aku hahah ! Then kita beli minum n lepak bertiga kat prada . Tengah shiok-2 lepak bertiga while aku texting dengan Nazirul Muizz aku then Fie nampak pulaa dia kat depan Prada en ? Aihh . Budak tu mmg sengal ubi sial --' Aku kata tunggu aku kat area Prada dia bole pulak dok berdiri tepat-2 kat depan Prada tu , aku kat kiri dia pun tak nampak haihh --' Then Fie beranikan diri tegur Muizz yg tengah bengong sorang-2 kat Prada menunggu awek comel dia , iaitu aku :P N tak lama pun datang lah Muizz bersama Fie :] Hihi . Then kita lepak berempat kat Prada tu sambil tunggu Intan n Milano datang balik . Petang pukul 5 cmtu kita terus gerak Pavi sebab panas kan ? So kita duduk dalam . Aku , Tasha , Muizz <3 Ohh lupa bagitau , Fie dah balik dulu sebab nak dating dengan dia punyaa BF . Then lepak-2 kat dalam tu duduk-2 n sembang-2 kosong . Then Muizz usik-2 akuu wuuuu ! Pastu member-2 Muizz datang so dia layann kejap kawan dia , aku dengan Tasha pulak gosip berdua . After that Amin n Acap panggil Tasha suroo datang entrancce n time tu pula Muizz tengah busy lepak dengan kawan-2 dia so aku ckp laa kat Muizz  ;
-*Eeee comel i pegi khua jap tau , Tasha ade hal , i nak teman kbye :*
-#Nak pegi mana u ?
-*Depan jaa , lagipun i bosan . Later text-2 tau .
-#Ahh i nak ikot jaa la .
Soo dia follow sayaa , hmmp . Then time jalan tu Muizz tersempak kawan dia n aku tersempak dgn kawan aku , dia suroo aku tunggu n teman dia jap tapi aku blah macam tu jea . Haihh . Then aku lepak depan dengan kekawan aku sume . Si Muizz cari-2 aku bhahahah xD Nampak pulak dari jaoh dia usha kanan kiri , mana laa awek aku agaknye yeaaa , katanya dalam hati koyd . Pastu dia dapat juga cari aku --' N berdiri jea depan aku dnga aku gosip-2 dgn sisto-2 aku . Tasha ajak aku lepak KFC nak booked tempat sebab full kang if tak datang booked awal-2 . Tetibe Muizz follow aku lagi , yeehaaa <3 ! Then sampai sana aku nampak Ween Deep Veole aku n Gugu Geha aku laaa , aku terus tinggalkan Muizz n Tasha n lari kat table dorg . Rindu Ween n Gugu <3 Sembang-2 borak-2 snap-2 pict sampai puas <3 Muizz pun petak tunggu aku xD Sorry sayang . Hmmp . Then last-2 Tasha panggil aku suroo pindah Pizza Hut jaa sebab table penuh , adess Pizza Hutt pun full pulak . So aku tanya Ween n Gugu bila nak blah , dorg pun dah nak blah sebab takda yg puasa kat situ n dorg nk gi jalan so aku amek table dorg tu . Muizz datang-2 dah bawakkan aku makanan hahah . Aku tak suroo ~ Lahh biasalah sayang punya pasal , dia suroo aku habiskan pulak --' Ermm . Tunggu sampai pukul 7 n berbuka kat KFC <3 Muizz blah kejap sbb dia ade hal . Aku bagi jeea lah . Dah kenyang makan tu sume aku lepak depan pulak . Kat depan tu nampak Muizz n Tasha tegur Muizz but dia halau Tasha --' Err . Busy pun busy laa bang . Then aku pun majok laa *Majok maen-2 jaa lek lu . Aku dnga Tasha ckp cmtu aku pun bngang n ajak dia g Prada , tengah berjalan tu tetibe Muizz kejar aku sampai Prada n tarik aku . Dia kata tadi ade parents Lysa sbb tu laa dia tak tegur sesapa . Ahh banyak la kau . Muizz tarik-2 aku tarek tangan aku sume but aku buat dekk jea . Dia pun petak . Aku n Tasha duduk kat area Prada n dia taktau cara nak explain n pujuk aku . So tau apa yg dia buat ? Berdiri depan aku n pandang aku . Tu jeea weyy --' Aihh Muizz neyh dah kenapa pulak kan . Dah la berdiri depan aku , pandang aku , langsung taknak cakap . Dah penat aku tgk dia berdiri tu aku pun ajak Tasha gi Entrancee balik . Then dia buat muka selenga dia tu n aku pun ksian kat dia . So aku tarik tangan dia n gurau-2 manja dengan dia kat depan tu . Bhaha , org usha panas jeea , jealous . Tapi pedulikan . Then Tasha ajak aku lepak sisha . Aku tersempak dengan Syafiq aku so aku ajak jah la dia sekali . kat sisha tu pasangan yg paling romantic sapaa weyy ? Putryy & Syafiq kan ? Woot xD Dah berjam kat sisha tu aku ajak pulak Tasha jalan-2 . Bosan , Intan dgn Milano taknak ikot so kita 2 org jaa kan ? :/ Cari-2 kesenangan berdua jap , cuci-2 mata . Aku call kekasih hatiku ~
-*Muizz ! Mana kau ?
-#Bie nak balik dah syg , mama suroo balik awal today .
-*Kau tak tipu kan Bie ?
-#Tak aa Bie tak tipu pun --'
Aku lepak-2 dengan Syafiq , Tasha , Fai , Amin , Am , Acap , kat Prada main dukung-2 n kejar-2 eeeee nampak pulak muka Muizz datang dgn geng-2 dia . Hell jyeahh ! Terbaikk <3 So aku pun suka dia buat macam tu :] Apa lagi aku terus message jaa la .
*KITA BREAK .
Haa best tak dapat message aku ? Aku taktau laa kau nak explain apa pulak kat aku lagipun aku tau kau takda kredit . Tapi biaa jaa laa . Aku geram ! Dah tu aku takda mood nak lepak balik laaa kan . Tu ja cite today . Happy gila xD 

Muizz - #Weyhh sayang , aku buat macam neyh sebab aku sayang kau tau ? Haa kang aku diamkan besar kepala . Aku paham dengan kau , kau memang kuat menipu . Kata nak balik awal sume tapi aku lagi awal koyd balik dari kau --' . Grr kau neyh memang , aku tak heran langsung tau tadi kau ade lagi kat KL tu . Maybe kau nak cari-2 pmpuan baru leteww , maybe aa . Aihh tak paham laa aku . Tapi sukatilaa kau nak buat apa now kayys ? Aku just nak cakap , i love you Bie . Thanks make me happy today <3 Miss our moments :* Aku sayang kau Nazirull Muizz :]

No comments: