Saturday, July 9, 2011

Mama :'/


Mama , putryy rindu dia lahh . Kenapa mama pegy tinggalkan putryy eh ? Hmm , tak sangka lahh kan  ? . i need you tau ? . Takde sape teman putryy tydo , kejut putryy bangun sekoola , suapkan putryy time makan , ajak putryy pegi klinik , bagi ape yang putryy nak beli , suruh putryy tydo awal , masakkan untuk putryy , err . Kalau nak aku taip satu-2 pasal semua benda yang kau pernah buat untuk aku , memang tak habis ! . Aku pun taknak taip banyak-2 , air mata aku terus mengalir jah bila update pasal mama ! . Mama taknak kan tengok putryy sedih , mama pernah cakap bende tu . Putryy taknak mama sedih kat sana . Mama pernah cakap , bilaa besar nanti nak putryy jadi doctor N' nak Intan jadi peguam kan ? . Hee . dulu mama jage si Fyee Putryy & Intan Bii Galz ni ketat betul kan ? Penuh didikan n your my best lahh time tu . But sume dah berakhir , semua dah takkan bolee terulang lagi . Kitaorg rindu mama , dulu mama suka beli baju kembar-2 untuk Putryy & Intan kan ? Jyeahh Putryy ingat lagii ma (': tapi itu dulu . Dulu kitaorg dengar cakap mama , hidup senang . Sekarang ? Intan & Putryy rindu gila kat mama . sumpah , Putryy rela hilang apa-2 pun kat dunia ni supaye mama bolee datang balik di kehidupan kitaorg . Now semua dah berubah , Intan & Putryy tak pernah dengar cakap sesape dah , tak satupun ! Dulu mama jaga kitaorg , sekarang ? Semua orang asik nak sakitkan hati kitaorg jahh kejee , kalau ade mama bolee sharing . Hidup Putryy & Intan hancur . Kitaorg tak ready kehilangan mama . Intan & Putryy pun dah pkr hidup masing-2 . Takde sape yg pernah sayang kitaorg lebih dari mama . Kenapa Tuhan amek dia ? Kitaorg tak matang lagi , tak dewasa lagi pun . Tak dapat jage diri masing-2 lagi . Time berdepan dengan jasad mama , Putryy tak percaya itu mama Putryy , orang tua yang dah berkorban banyak & dah jage Putryy & Intan sejak lahir . Maa , kitaorg sayang mama , Putryy tak sempat nak mintak maaf dgn mama . Dalam hati memang menyesal gila . Intan & Putryy akan selalu ingat mama kayys ? Janji kami , takkan pernah lupakan kau mama :'( 

4 comments:

DIARY POPY POLO said...

nie mama yg mne ?

luver said...

kte senaseb putryy...ibu sye pergi sblom sye dpt ksih syg dy sepenuhnye...

eyma said...

:( knape eak ?

Anonymous said...

Cantik mama putry . Story putry sama dgn nana ,hidup dah tak tentu arah .tabah kay putry .